zaterdag 23 februari 2013

Lipstick:

M.A.C Crème cup 


De M.A.C Crème cup lipstick hebben we voor jullie vandaag uitgetest. Deze lipstick zit in de vaste collectie van M.A.C. M.A.C is een makeup merk die voor en door visagisten.  Maar ook niet visagisten kunnen van dit merk gebruik maken. Door dat er steeds meer winkels geopende zijn in Nederland en de rest van de wereld. Daardoor word het merk steeds populairder.  Voor al in de blog en youtube wereld hebben wij veel gelezen en filmpje gezien over M.A.C dus de moeilijk waar om iets te proberen.






Deze lipstick is een crème sheen formule. Dat wil zeggen dat het geen matte lipstick is maar voedende voor je lippen. Ook zitten er hele kleinen zilveren glitter in. De kleur vind ik erg mooi. Het is een ''my lips be beather'' kleurtje. Het kleurtje kan je makkelijk bij elke makeup look dragen. Wel heeft het een roze ondertoon. Waardoor je wat bleker lijkt. Wel vind ik dat je er wat lippenzalf onder moet dragen. Want je ziet al snel velletjes op je lippen. Hij is niet zo voedend als ik had gedacht. 









Deze lipstick heb ik bij de M.A.C store in Utrecht gehaald.M.A.C heeft ook een eigen webshop waar je makkelijk alles thuis laat bezorgen. Toch raad ik je aan naar de winkels te gaan. Omdat als je nog niet zo vervaren bent met make-up, daar mensen zijn die je kunt helpen. Ook kan je het daar even uittesten of de lipstick je staat voor dat je het product koopt.
De lipsticks van M.A.C in de vaste collectie kostenEuro 18,50
M.A.C store's kun je vinden in:Amsterdam, Utrecht, Den haag, Amstelveen, Eindhoven, Groningen, Arnhem, en Maastricht.http://www.maccosmetics.nl





Hebben jullie al wat uitgeprobeerd van M.A.C? Wat zijn jullie ervaringen?



1 opmerking: